Konserter

12:00-12:30 - FREDE GABRIEL
13:00-13:30 - HEARO
14:00-14:30 - Sør for Sahara

16:30-17:15 - The Sideways
17:45-18:30 - Oppkast ala Kart
19:00-19:45 - Resirkulert
20:15-21:15 - Hajk
21:45-22:45 - Frances Wave
00:00 - WAC @ Bror (50,-)
00:00 - Olle Abstract @ Diskoteket (50,-)

Aktivitetsprogram

10:00-12:00 - Basse
11:00 - Åpningsappell ved Møllenberg & Rosenborg Velforening
12:30 - Natur og Ungdom
12:45 - Tobias, Folkekjøkkenet
13:30 - Ola og Line, Vill Ved
13:45 - Vegar, NTNU
14:30 - Luretimen

Aktiviteter

TUSENMILSROSE (dagsprogram)

Henrik og Ada designer og bygger egne møbler i stål og tre. Under festivalen setter de opp et lite verksted i hagen vår!

MIKROGARTNERIET TRONDHEIM (dagsprogram)

De ferskeste ingrediensene dyrker du selv! Finn ut hvordan du kan lage ditt eget mikrogartneri – med eller uten egen hage.

BASSE (dagsprogram)

Visste du at Trøndelag har en helt egen sport? Basse er en lavterskel lek der du ikke trenger å være god for å hevde deg. Bli med!

PRISLØS (dagsprogram)

Prisløs arrangerer klesmarked med vintage og redesignede klær. Finn ditt nye favorittplagg eller ta med ditt gamle favorittplagg, så får du hjelp til å reparere det – helt gratis!

LEKEBILVERKSTED (dagsprogram)

Lekebiler er gøy, og hos oss får barna bygge sin helt egen! Sammen med håndverkslærer Torje og ingeniør Ingvild kan kan du i Hagen bygge og teste bilen på en 7-meter (!) lang bilbane, også kan du få med bilen med deg hjem etterpå!

RADIO REVOLT (dagsprogram)

Studentradioen lager pop-up radiostasjon og sender live fra Bakkefestivalen. Gjør deg klar for herlig lounge-stemning, musikk og intervjuer!

HOMETROTTER (dagsprogram)

Hva om du kunne være turist og oppleve all verdens kulturer i ditt eget nabolag? Med den norske appen Hometrotter blir dette mulig, og på Bakkefestivalen har de tre utsendte fra alle verdenshjørner for å informere deg om appen!

ALL GOOD CLEAN RECORDS

Den lokale platesjappa på Møllenberg tar turen til Hagen for å selge vinyl! Kom, hils på, sjekk ut og ta med ei god plate hjem!

MØLLENBERG OG ROSENBORG VELFORENING

Den nyoppstartede velforeningen holder åpningsappell om sin visjon for Møllenberg! Sammen åpner vi festivalen ved å plante en blomst i Hagen!

TRANSIT

Slapp av med stil i møbler fra Transit, en brukthandel og miljøstasjon som reparerer gamle ting. Hvis du i tillegg finner ditt drømmemøbel kan du kjøpe det på festivalen!

SOSIOLOGISK POLIKLINIKK

Festivaler har blitt viktige for formidling av levende populærmusikk idet de trekker horder av publikum hver eneste sommer. Sosiologisk poliklinikk har tidligere vært på Pstereo og Ladehammerfestivalen, og nå kommer de til Bakken for å forstå denne populariteten og forske på festivalfølelsen.

Mat og drikke

BROR

Velkjente Bror Bar og Burger kommer med grill og burgere til Bakken. Med seg har de også en helt ny, spesialdesignet burger - kun for Bakkefestivalen!

ALI BABA FALAFEL

Fresh og helt ny foodtruck med veganske falafelruller. Hele prosjektet foregår i samarbeid med syriske flyktninger!

INDIAN TANDOORI

Indisk vegansk, vegetarisk og kyllingretter på sitt beste! Ferskt nanbrød laget på ekte indisk vis!

KIOSK MED HEIM FESTIVAL + JACOBSEN OG SVART

Snacks, kaffe og drikke! Her kan du bli kjent med den nye HEIM Festivalen, kjøpe vidunderlig kaffe fra Jacobsen&Svart, brus fra Det Norske Mikrobruseri og Ølsprøtt fra Melhus bakeri.

AUSTMANN & MONKEY BREW (kveldsprogram)

De trønderske bryggeriene Austmann og Monkey Brew kommer til Bakken! Det blir også et gjensyn med Skalk, som i år er laget med rester av fastelavensboller!

Speakers (Hagen)

NATUR OG UNGDOM @ 12:30

Klimasaken er stor og komplisert, men heldigvis finnes det enkle grep man kan ta helt selv. Natur og Ungdom kommer for å dele de beste tipsene!

TOBIAS BRENNVIK, FOLKEKJØKKENET @ 12:45

I Norge kastes det 350 000 tonn med frisk mat hvert år. Hva om noen tok denne maten og lagde gratis middag?

OLA RAVN HASSEL OG LINE FJØRSTAD, VILL VED @ 13:30

Boligmarkedet er dyrt, så Ola og Line har valgt å gjøre ting på sin egen måte. De har tegnet og bygget sitt eget økologiske minihus!

VEGAR OTTESEN, NTNU @ 13:45

Hvordan løser vi plastforsøplinga? Vegar ved NTNU jobber med å forske fram et miljøvennlig stoff som kan erstatte plast!

LURETIMEN, OSKAR LURE @ 14:30

Oskar Lure synes det er viktig å lure på både små og store ting, og i Luretimen skal vi sammen ta store spørsmål ned til bakkenivå. Hvordan kan vi gjøre verden til en bedre plass å leve?

Artister

Hajk
Frances Wave
Resirkulert
The Sideways
Oppkast ala kart
FREDE GABRIEL
Sør for Sahara
HEARO