Rytmisk fyrverkeri og vinner av TM:Live

18. mars 2018


Bakkefestivalens andre utgave noensinne stacker opp line-upen sin med to helt unike innslag! Sjanger-sprengende DOFFS POI og fjorårets vinner av TM:Live OPPKAST ALA KART byr opp til fest i Bakken lørdag 05. mai! Med dagens slipp er kveldsprogrammet straks komplett. Neste søndag slipper vi hele TO headlinere til årets festival! 😏 For en dag vi har i vente! 

Fra før er retromonsteret The Sideways, cocky/melankolske FREDE GABRIEL og afropop-fenomenet Sør for Sahara sluppet til årets festival. I slutten av neste uke slipper vi headlinerne – helt riktig, flere headlinere. I år er det to hele trekkplastre for Bakkefestivalen! Men før det, vil vi annonsere to helt unike artister som skal sette sitt unike preg på Bakken før solen setter seg. 

Doffs Poi er et energisk, sjanger-sprengende band bestående av Mia Marlen Berg, Oscar Grönberg (Hanna Paulsberg Concept, The MaXx) og Tomas Järmyr (Motorpsycho, The MaXx, Yodok). De har en sound som kan beskrives som et melodisk og eksplosivt rytmisk fyrverkeri. Med Norges mest uforutsigbare vokal og disruptive rytmer, vil Doffs Poi bevise at supercatchy pop ikke trenger å være kjedelig. 

Oppkast ala kart fra Tillerbyen i Trondheim som med inspirasjon fra alt (universet) og ingenting (seg selv), og en generell nysgjerrighet for livet og fantasien, har utviklet et meget allsidig uttrykk. Etter å ha vunnet(!) den tradisjonsrike musikkonkurransen TM:Live i fjor med låta «Puppen», er han nå klar for nye konserter og opplevelser. 

Kjøp billetter her!