Etterfest med WAC og Olle Abstract!

19. april 2018


ETTERFEST med WAC og Olle Abstract! 🔊 I samarbeid med Trondheim Konsertkollektiv, BROR og Diskoteket arrangerer vi i år hele 2 etterfester!

Etter festivalen kan du se sjangersprengende WAC (tidl. We Are Castor) på BROR og ringereven Olle AbstractDiskoteket. Dette blir FETT!

Trondheim Konsertkollektiv, BROR og Bakkefestivalen teamer opp for avslutte årets festival med et pang! Etter en lang dag med fet musikk, mat og drikke i Bakken inviterer vi til etterfest i 2. etasje på BROR!WAC (tidligere We Are Castor) tar deg med på en eklektisk reise fra østkyst til vestkyst og tilbake på det moderne musikalske kontinentet. Navnet er nok fortsatt ukjent for mange i Norge, men WAC har med sin særegne tilnærming til musikk og låtskriving strukket seg langt utenfor våre landegrenser, og blant annet landet en verdensomspennende management-avtale med Los Angeles-baserte ZYON. Med godt over en million avspillinger på Soundcloud og tusenvis av følgere fra hele verden, har gjengen oppnådd mer enn de fleste andre uten å ty til konvensjonelle metoder for strategi og markedsføring. Fra et hjemmestudio i Trondheim har et sammensurium av komposisjoner, samples og musikalske uttrykk smeltet sammen til låter og produksjoner av verdensklasse, som nesten utelukkende har blitt spredd gjennom sosiale nettverk og åpne strømmetjenester.

Diskoteket og Bakkefestivalen teamer også opp! Olle Abstract kommer til Diskoteket!Olle Abstract har DJet på radio, fester og klubber i 25 år. Olle startet karrieren i nærradio med Tommy Tee på 80-tallet. Ungdomstida ble brukt til å kjøpe skiver. I 1994 startet han radioprogrammet ”Abstract” på NRK p3. De neste 14 årene pushet han den beste house, techno og discoen på landsdekkende radio. 

Olle Abstract spiller funky, sexy og skittent. Ofte spiller han det han mener er den beste house og techno musikken, men du kan like ofte høre han grave i platebunken etter gammel disco, electro, funk og artige edits av gamle låter!ID: 21 år (Diskoteket), 20 år (Bror)

CC m/ festivalbånd: 50,-

CC u/ festivalbånd: 100,-Billettsalg for WAC på BROR: https://bit.ly/2F27s67

Billettsalg for Olle Abstract på Diskoteket selges kun i døra!

Kom og dans!!