Viser 1 til 10 av 14 nyhetsartikler.

Programendring!

5. mai 2018

Åpningappellen til Møllenberg og Rosenborg velforening blir noe utvidet med en paneldebatt i regi av Adressa. 


Årets plakat er endelig her!

24. april 2018

ÅRETS PLAKAT ER ENDELIG HER🤩 Et av høydepunktene når Bakkefestivalen nærmer seg er ny plakat! I år er det fantastisk dyktige Zarina Saidova som har laget den og vi er så utrolig stolt av å kunne dele den med dere!

 


Resirkulert til Bakken!

22. april 2018

Allerede da de var 17 år hadde gutta fra Storfjord utenfor Tromsø spilt på Øyafestivalen, Riddu Riđđu Festival, Slottsfjell, og mottok Forbildeprisen på by:Larm.


Etterfest med WAC og Olle Abstract!

19. april 2018

ETTERFEST med WAC og Olle Abstract! 🔊 I samarbeid med Trondheim Konsertkollektiv, BROR og Diskoteket arrangerer vi i år hele 2 etterfester!


Hajk og Frances Wave headliner Bakkefestivalen 2018!

25. mars 2018

Første konsert noensinne var på Øyafestivalen. Slippfesten litt over et halvt år senere solgte ut Parkteateret. Nå kommer pop-sensasjonen Hajk til Trondheim rett fra vårturne i New York, SXSW og Japan for å headline Bakkefestivalen 2018 sammen med de trønderske tungvekterne i Frances Wave.


Rytmisk fyrverkeri og vinner av TM:Live

18. mars 2018

Bakkefestivalens andre utgave noensinne stacker opp line-upen sin med to helt unike innslag! Sjanger-sprengende DOFFS POI og fjorårets vinner av TM:Live OPPKAST ALA KART byr opp til fest i Bakken lørdag 05. mai! Med dagens slipp er kveldsprogrammet straks komplett. Neste søndag slipper vi hele TO headlinere til årets festival! 😏 For en dag vi har i vente! 


To av tre klare for dagsprogram!

11. mars 2018

I år åpner FREDE GABRIEL dagsprogrammet, etterfulgt av et utvalgt band fra Trøndertun folkehøgskole (TBA). Til slutt får dere se publikumsfavoritten Sør for Sahara! 🙏 Vi ønsker både barn og voksne velkomne til å kose seg i Bakken med mat, musikk og spennende aktiviteter. 


Første band ut!

4. mars 2018

Det fem-hodede retromonsteret The Sideways er første band ut for Bakkefestivalen 2018! Med sin egen smeltedigel av catchy og vindskeiv rock, men samtidig alvorstung, mørk og suggerende post rock, ble de døpt «Norges mest spennende band» av The Wilhelmsens. Nå tar de den vanskelige oppfølgeren fatt, så konserten på Bakkefestivalen blir derfor en sneak peek uten like!


Hint på første artist!

2. mars 2018

HINT! I dag er det først artistslipp og vi har laget et sykt vanskelig (umulig) hint til dere. Kanskje vanker også det en overraskelse til de første som klarer det?


Hva er dette?

26. feb. 2018

Jo, vi har endelig booket ferdig kveldsprogrammet for Bakkefestivalen 2018, og første artist slippes allerede i slutten av uka😲 

PS: Følg med på Instagram for flere hint!